Welkom bij Borduurstudio Deventer

Het vertrouwde adres voor mooie en kwalitatieve borduringen!

 

Waar we in het begin vooral onze klanten hadden in de stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen), merken we dat onze producten steeds meer het hele land doorgaan. En dat zien we natuurlijk graag!

Doordat we al vanaf 1 stuks borduren, hebben we qua klanten een leuke mix tussen zakelijk, verenigingen en particulieren. Elks vraagt een eigen aanpak en dat houdt ons scherp. 

Voor de zakelijke markt borduren we op veel bedrijfskleding en relatiegeschenken het logo of de naam. Terwijl verenigingen vaak het logo van hun sponsor geborduurd wilt hebben om het tenue. Een naam borduren op badtextiel of kraamcadeau's doen we juist weer veel voor particulieren.

Een goede borduring is als een visitekaartje op uw kleding en textiel.

Steeds vaker krijgen we bijzondere aanvragen en daarbij hebben we nog niemand hoeven teleurstellen. Of het nu gaat om een rolgordijn in een trouwauto, een kraamcadeau, een polsbandje of een keppel. Heel veel kan bij ons geregeld worden. 

Voor advies, kennis en service zit u bij ons goed. We adviseren u graag over de mogelijkheden van het borduren. Neem gerust contact op met BorLogo geborduurd als badge (met strijklaag)duurstudio Deventer!

 

 

 

 

Logo geborduurd als badge (met strijklaag)

 

Herman en Moniek Noordkamp

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Een nieuwe leverancier

Na veel zoeken zijn we dan eindelijk geslaagd! We hebben een nieuwe leverancier voor de borduurmaterialen die nodig zijn voor een zo strak mogelijk resultaat.

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het testen van de Gunold producten en inmiddels zo enthousiast dat we besloten hebben om hiervoor te gaan. De voorraad is inmiddels op orde gebracht en wat we nog niet hebben kunnen we snel in huis hebben, dankzij Eisenkolb.

Waarom Gunold?

  • Zeer goede kwaliteit en ook constant.
  • Het is een ruim assortiment, zodat we bij elke stof een passende achtergrond stof hebben en goed afwerkingsmateriaal. 
  • Tijdens het testen bleek het een feest om met dit materiaal te werken. Het werk soepel, eenvoudig en het resultaat is prima.

Waarom Eisenkolb?

  • Snelle levering
  • Veel kennis van de producten
  • Goede ondersteuning bij het zoeken naar de juiste materialen voor de juiste stof.

Wat veranderd er voor u als klant?

U krijgt een borduring die een nog betere kwaliteit heeft en mooier is. Zonder dat we de prijzen verhogen.