Welkom bij Borduurstudio Deventer

Het vertrouwde adres voor mooie en kwalitatieve borduringen!

 

Waar we in het begin vooral onze klanten hadden in de stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen), merken we dat onze producten steeds meer het hele land doorgaan. En dat zien we natuurlijk graag!

Doordat we al vanaf 1 stuks borduren, hebben we qua klanten een leuke mix tussen zakelijk, verenigingen en particulieren. Elks vraagt een eigen aanpak en dat houdt ons scherp. 

Voor de zakelijke markt borduren we op veel bedrijfskleding en relatiegeschenken het logo of de naam. Terwijl verenigingen vaak het logo van hun sponsor geborduurd willen hebben op het tenue. Een naam borduren op badtextiel of kraamcadeau's doen we juist weer veel voor particulieren.

Een goede borduring is als een visitekaartje op uw kleding en textiel.

Steeds vaker krijgen we bijzondere aanvragen en daarbij hebben we nog niemand hoeven teleurstellen. Of het nu gaat om een rolgordijn in een trouwauto, een kraamcadeau, een polsbandje of een keppel. Heel veel kan bij ons geregeld worden. 

Voor advies, kennis en service zit u bij ons goed. We adviseren u graag over de mogelijkheden van het borduren. Neem gerust contact op met BorLogo geborduurd als badge (met strijklaag)duurstudio Deventer!

 

 

 

 

Logo geborduurd als badge (met strijklaag)

 

Herman en Moniek Noordkamp

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.