Welkom bij Borduurstudio Deventer

Het vertrouwde adres voor mooie en kwalitatieve borduringen!

 

Waar we in het begin vooral onze klanten hadden in de stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen), merken we dat onze producten steeds meer het hele land doorgaan. En dat zien we natuurlijk graag!

Doordat we al vanaf 1 stuks borduren, hebben we qua klanten een leuke mix tussen zakelijk, verenigingen en particulieren. Elks vraagt een eigen aanpak en dat houdt ons scherp. 

Voor de zakelijke markt borduren we op veel bedrijfskleding en relatiegeschenken het logo of de naam. Terwijl verenigingen vaak het logo van hun sponsor geborduurd willen hebben op het tenue. Een naam borduren op badtextiel of kraamcadeau's doen we juist weer veel voor particulieren.

Een goede borduring is als een visitekaartje op uw kleding en textiel.

Steeds vaker krijgen we bijzondere aanvragen en daarbij hebben we nog niemand hoeven teleurstellen. Of het nu gaat om een rolgordijn in een trouwauto, een kraamcadeau, een polsbandje of een keppel. Heel veel kan bij ons geregeld worden. 

Voor advies, kennis en service zit u bij ons goed. We adviseren u graag over de mogelijkheden van het borduren. Neem gerust contact op met BorLogo geborduurd als badge (met strijklaag)duurstudio Deventer!

 

 

 

 

Logo geborduurd als badge (met strijklaag)

 

Herman en Moniek Noordkamp

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!