MKB Deventer

Speciaal voor leden van MKB Deventer

 

Als lid van MKB Deventer willen we u graag voordelig kennis laten maken met Borduurstudio Deventer.

Bent u opzoek naar bedrijfskleding en/of zichtbaarheid van uw bedrijf op uw bedrijfskleding? Wij helpen u graag verder. Borduren heeft veel voordelen: Het is duurzaam, goed bestand tegen wassen en het heeft een kwalitatieve uitstraling.

 

Voor uw onderneming:

  • U krijgt eenmalig 50% korting op de bijdrage van een borduurkaart. U betaalt dus geen € 30,--, maar slechts € 15,-- exclusief BTW.
  • U ontvangt een t-shirt met uw logo geborduurd. Zo ziet u hoe uw logo wordt en of het aansluit bij uw verwachtingen.

 

Voor uw medewerkers:

Ook voor uw medewerkers hebben we een actie, namelijk 10% korting bij besteding van minimaal € 25,-- inclusief BTW. Bij interesse krijgt uw bedrijf een eigen kortingscode, die uw medewerkers kunnen gebruiken.

 

Meer informatie of een code aanvragen? Neem dan contact op.

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.