MKB Deventer

Speciaal voor leden van MKB Deventer

 

Als lid van MKB Deventer willen we u graag voordelig kennis laten maken met Borduurstudio Deventer.

Bent u opzoek naar bedrijfskleding en/of zichtbaarheid van uw bedrijf op uw bedrijfskleding? Wij helpen u graag verder. Borduren heeft veel voordelen: Het is duurzaam, goed bestand tegen wassen en het heeft een kwalitatieve uitstraling.

 

Voor uw onderneming:

  • U krijgt eenmalig 50% korting op de bijdrage van een borduurkaart. U betaalt dus geen € 30,--, maar slechts € 15,-- exclusief BTW.
  • U ontvangt een t-shirt met uw logo geborduurd. Zo ziet u hoe uw logo wordt en of het aansluit bij uw verwachtingen.

 

Voor uw medewerkers:

Ook voor uw medewerkers hebben we een actie, namelijk 10% korting bij besteding van minimaal € 25,-- inclusief BTW. Bij interesse krijgt uw bedrijf een eigen kortingscode, die uw medewerkers kunnen gebruiken.

 

Meer informatie of een code aanvragen? Neem dan contact op.

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!