Minimumtarief bij 1 stuks, waarom?

Minimumtarief bij 1 stuks, waarom?

Borduurstudio Deventer borduurt al van 1 stuks. Dit doen we met plezier, het geeft veel afwisseling in het werk en we zien daardoor veel blije mensen.

Elke opdracht is in onze ogen belangrijk, daarom besteden we aan 1 stuks net zoveel tijd en aandacht als aan meerdere stuks. Als u hier komt, nemen we de tijd om met u te overleggen over de kleur, het lettertype en de plaats van de borduring komt. Daarna maken we de borduurkaart en spannen we de stof in zodat we kunnen gaan borduren.

We zetten de gekozen kleur garen op en laden de borduurkaart in, daarna wordt het machinaal geborduurd. Tijdens het borduren houden we natuurlijk een oogje in het zeil. Als alles klaar is halen we het onder machine vandaan en werken we de overtollige steunstof en kleine draadjes aan de achterzijde netjesweg. Hierna kan het opgehaald worden.

Het minimumtarief is € 8,-- inclusief BTW, dit is voor borduringen tot 8000 steken. Een naam op een handdoek, op de borst van een polo of op een tuttel valt bijna altijd binnen dit tarief. Voor grotere aantallen van eenzelfde borduring hanteren we andere tarieven. Tenslotte het voorwerk is vrijwel hetzelfde, maar wordt verdeeld over meerdere stuks. Heeft u meerdere stuks? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

 

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.