Minimumtarief bij 1 stuks, waarom?

Minimumtarief bij 1 stuks, waarom?

Borduurstudio Deventer borduurt al van 1 stuks. Dit doen we met plezier, het geeft veel afwisseling in het werk en we zien daardoor veel blije mensen.

Elke opdracht is in onze ogen belangrijk, daarom besteden we aan 1 stuks net zoveel tijd en aandacht als aan meerdere stuks. Als u hier komt, nemen we de tijd om met u te overleggen over de kleur, het lettertype en de plaats van de borduring komt. Daarna maken we de borduurkaart en spannen we de stof in zodat we kunnen gaan borduren.

We zetten de gekozen kleur garen op en laden de borduurkaart in, daarna wordt het machinaal geborduurd. Tijdens het borduren houden we natuurlijk een oogje in het zeil. Als alles klaar is halen we het onder machine vandaan en werken we de overtollige steunstof en kleine draadjes aan de achterzijde netjesweg. Hierna kan het opgehaald worden.

Het minimumtarief is € 8,-- inclusief BTW, dit is voor borduringen tot 8000 steken. Een naam op een handdoek, op de borst van een polo of op een tuttel valt bijna altijd binnen dit tarief. Voor grotere aantallen van eenzelfde borduring hanteren we andere tarieven. Tenslotte het voorwerk is vrijwel hetzelfde, maar wordt verdeeld over meerdere stuks. Heeft u meerdere stuks? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

 

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!