Ons werk

Borduringen in alle soorten en maten

Borduurstudio Deventer heeft inmiddels veel verschillende soorten artikelen mogen borduren. Om u een indruk te geven van wat we zoal maken, hebben we een deel van de opdrachten hier een plek gegeven.

Voor opdrachten die opvielen en uniek waren hebben we een artikel geschreven. Deze vindt u terug onder het kopje bijzondere projecten.

Daarnaast hebben we een aantal foto's verdeeld over 2 categorieën:
1) foto's met logo's/afbeeldingen
2) foto's met tekst

Wilt u meer ons werk zien of heeft u vragen? Neem dan contact op!

 

p.s. We werken door heel Nederland. Enkele plaatsen waar we opdrachten naar geleverd hebben: Rotterdam, Apeldoorn, Zutphen, Raalte, Heeten, Veghel, Leeuwarden, Gouda, Gorssel, Lochem, Epse, Alkmaar, Goes, Deventer, Naarden, Zoetermeer, Oosterhout, Bathmen, enz...

Afstand hoeft geen probleem te zijn!

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!