Ons werk

Borduringen in alle soorten en maten

Borduurstudio Deventer heeft inmiddels veel verschillende soorten artikelen mogen borduren. Om u een indruk te geven van wat we zoal maken, hebben we een deel van de opdrachten hier een plek gegeven.

Voor opdrachten die opvielen en uniek waren hebben we een artikel geschreven. Deze vindt u terug onder het kopje bijzondere projecten.

Daarnaast hebben we een aantal foto's verdeeld over 2 categorieën:
1) foto's met logo's/afbeeldingen
2) foto's met tekst

Wilt u meer ons werk zien of heeft u vragen? Neem dan contact op!

 

p.s. We werken door heel Nederland. Enkele plaatsen waar we opdrachten naar geleverd hebben: Rotterdam, Apeldoorn, Zutphen, Raalte, Heeten, Veghel, Leeuwarden, Gouda, Gorssel, Lochem, Epse, Alkmaar, Goes, Deventer, Naarden, Zoetermeer, Oosterhout, Bathmen, enz...

Afstand hoeft geen probleem te zijn!

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.