Rolgordijn

Een trouwauto met rolgordijn

Een heuse klassieke trouwauto, Rolls Royce Silver Dawn.

Trouwauto close up

 

Meneer Kamstra kwam naar ons toe of we ook een rolgordijntje konden borduren, voor zijn klassieke trouwauto. Het gordijn van de trouwauto was aan vervanging toe en dat was een mooie gelegenheid om iets origineels te doen.

Lees meer: Rolgordijn

Jasjes

Voor een ZZ Top cover band

-Een bijzonder project-

De aangeleverde afbeelding waarop het design geinspireerd moest zijn. 

Eind vorig jaar zijn wij door Alice benaderd met de vraag of we ook jasjes konden borduren. Ze vertelde dat ze de jasjes zelf maakt voor een duo die ZZ Top coveren in Frankrijk. Over de telefoon is het moeilijk om zo’n inschatting te maken, dus hebben we een afspraak gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden.

Bij de afspraak kregen we pas echt door wat voor project dit zou worden! We kregen een foto te zien van een ZZ top jasje. Dat moest de inspiratiebron zijn voor het ontwerp.

Dat was even slikken en werd het duidelijk! We hadden het niet meer over een borduring, maar over een project met veel uitdagingen. Konden we dit wel qua ontwikkeling van de borduurkaart en uitvoering?

Dit was groter dan we tot nu toe gewend waren en dat hebben we ook met Alice besproken. Aangezien wij (Herman en Moniek) wel houden van een uitdaging, dus hebben we met Alice de eerste stappen gezet.

Lees meer: Jasjes

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.