Rolgordijn

Een trouwauto met rolgordijn

Een heuse klassieke trouwauto, Rolls Royce Silver Dawn.

Trouwauto close up

 

Meneer Kamstra kwam naar ons toe of we ook een rolgordijntje konden borduren, voor zijn klassieke trouwauto. Het gordijn van de trouwauto was aan vervanging toe en dat was een mooie gelegenheid om iets origineels te doen.

Lees meer: Rolgordijn

Jasjes

Voor een ZZ Top cover band

-Een bijzonder project-

De aangeleverde afbeelding waarop het design geinspireerd moest zijn. 

Eind vorig jaar zijn wij door Alice benaderd met de vraag of we ook jasjes konden borduren. Ze vertelde dat ze de jasjes zelf maakt voor een duo die ZZ Top coveren in Frankrijk. Over de telefoon is het moeilijk om zo’n inschatting te maken, dus hebben we een afspraak gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden.

Bij de afspraak kregen we pas echt door wat voor project dit zou worden! We kregen een foto te zien van een ZZ top jasje. Dat moest de inspiratiebron zijn voor het ontwerp.

Dat was even slikken en werd het duidelijk! We hadden het niet meer over een borduring, maar over een project met veel uitdagingen. Konden we dit wel qua ontwikkeling van de borduurkaart en uitvoering?

Dit was groter dan we tot nu toe gewend waren en dat hebben we ook met Alice besproken. Aangezien wij (Herman en Moniek) wel houden van een uitdaging, dus hebben we met Alice de eerste stappen gezet.

Lees meer: Jasjes

Stuur ons een bericht via Facebook

Laatste nieuws

Een nieuwe leverancier

Na veel zoeken zijn we dan eindelijk geslaagd! We hebben een nieuwe leverancier voor de borduurmaterialen die nodig zijn voor een zo strak mogelijk resultaat.

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het testen van de Gunold producten en inmiddels zo enthousiast dat we besloten hebben om hiervoor te gaan. De voorraad is inmiddels op orde gebracht en wat we nog niet hebben kunnen we snel in huis hebben, dankzij Eisenkolb.

Waarom Gunold?

  • Zeer goede kwaliteit en ook constant.
  • Het is een ruim assortiment, zodat we bij elke stof een passende achtergrond stof hebben en goed afwerkingsmateriaal. 
  • Tijdens het testen bleek het een feest om met dit materiaal te werken. Het werk soepel, eenvoudig en het resultaat is prima.

Waarom Eisenkolb?

  • Snelle levering
  • Veel kennis van de producten
  • Goede ondersteuning bij het zoeken naar de juiste materialen voor de juiste stof.

Wat veranderd er voor u als klant?

U krijgt een borduring die een nog betere kwaliteit heeft en mooier is. Zonder dat we de prijzen verhogen.