Rolgordijn

Een trouwauto met rolgordijn

Een heuse klassieke trouwauto, Rolls Royce Silver Dawn.

Trouwauto close up

 

Meneer Kamstra kwam naar ons toe of we ook een rolgordijntje konden borduren, voor zijn klassieke trouwauto. Het gordijn van de trouwauto was aan vervanging toe en dat was een mooie gelegenheid om iets origineels te doen.

De stof was nog niet op het rol-mechanisme, dus dat maakte het voor ons al wat makkelijker. Maar met een borduring van 70 cm lang, was het een leuke uitdaging. Om de hele borduring te maken hebben we de stof 3 keer in moeten spannen en zo dat het ook recht is.

Om de borduring aan de binnenzijde mooi af te werken hebben we scheurvlies gebruikt. Hierdoor zie je praktisch niets van de extra versteviging. Daarnaast hebben we iets anders gedaan. Normaal werken we met wit spoeldraad, wat zichtbaar is aan de binnenzijde. Doordat de borduring in 1 kleur was, konden we aan de binnenkant dezelfde kleur als spoel gebruiken. Hierdoor ziet het er aan de binnenkant bijna hetzelfde uit als aan de buitenkant.

Trouwauto met geborduurd rolgordijn

Klik hier om door te gaan naar de site van de heer Kamstra.

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.