Rolgordijn

Een trouwauto met rolgordijn

Een heuse klassieke trouwauto, Rolls Royce Silver Dawn.

Trouwauto close up

 

Meneer Kamstra kwam naar ons toe of we ook een rolgordijntje konden borduren, voor zijn klassieke trouwauto. Het gordijn van de trouwauto was aan vervanging toe en dat was een mooie gelegenheid om iets origineels te doen.

De stof was nog niet op het rol-mechanisme, dus dat maakte het voor ons al wat makkelijker. Maar met een borduring van 70 cm lang, was het een leuke uitdaging. Om de hele borduring te maken hebben we de stof 3 keer in moeten spannen en zo dat het ook recht is.

Om de borduring aan de binnenzijde mooi af te werken hebben we scheurvlies gebruikt. Hierdoor zie je praktisch niets van de extra versteviging. Daarnaast hebben we iets anders gedaan. Normaal werken we met wit spoeldraad, wat zichtbaar is aan de binnenzijde. Doordat de borduring in 1 kleur was, konden we aan de binnenkant dezelfde kleur als spoel gebruiken. Hierdoor ziet het er aan de binnenkant bijna hetzelfde uit als aan de buitenkant.

Trouwauto met geborduurd rolgordijn

Klik hier om door te gaan naar de site van de heer Kamstra.

Stuur ons een bericht via Facebook

Laatste nieuws

Een nieuwe leverancier

Na veel zoeken zijn we dan eindelijk geslaagd! We hebben een nieuwe leverancier voor de borduurmaterialen die nodig zijn voor een zo strak mogelijk resultaat.

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het testen van de Gunold producten en inmiddels zo enthousiast dat we besloten hebben om hiervoor te gaan. De voorraad is inmiddels op orde gebracht en wat we nog niet hebben kunnen we snel in huis hebben, dankzij Eisenkolb.

Waarom Gunold?

  • Zeer goede kwaliteit en ook constant.
  • Het is een ruim assortiment, zodat we bij elke stof een passende achtergrond stof hebben en goed afwerkingsmateriaal. 
  • Tijdens het testen bleek het een feest om met dit materiaal te werken. Het werk soepel, eenvoudig en het resultaat is prima.

Waarom Eisenkolb?

  • Snelle levering
  • Veel kennis van de producten
  • Goede ondersteuning bij het zoeken naar de juiste materialen voor de juiste stof.

Wat veranderd er voor u als klant?

U krijgt een borduring die een nog betere kwaliteit heeft en mooier is. Zonder dat we de prijzen verhogen.