Uw logo of tekst

Uw kleding of textiel laten borduren

Wij regelen het graag voor u!

Voor het leveren en borduren van kleding en textiel met uw logo maken we graag een vrijblijvende offerte.
De kosten van het borduren zijn namelijk afhankelijk van het aantal steken dat nodig is.

 

Ter indicatie:

Voor de borduurkaart zelf rekenen we een eenmalige bijdrage per formaat van € 30,-- excl. BTW

De prijs per 1.000 steken is € 1,-- excl. BTW, met een minimum van 6.000 steken per borduring (bij 1 borduring). Bij meerdere stuks passen we een staffelkorting toe.

 

Voorbeeld van een geborduurd logo
Voorbeeld van een geborduurd logo

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte! U kunt nu ook gelijk uw logo meesturen in het contactformulier.

 

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!