Uw logo of tekst

Uw kleding of textiel laten borduren

Wij regelen het graag voor u!

Voor het leveren en borduren van kleding en textiel met uw logo maken we graag een vrijblijvende offerte.
De kosten van het borduren zijn namelijk afhankelijk van het aantal steken dat nodig is.

 

Ter indicatie:

Voor de borduurkaart zelf rekenen we een eenmalige bijdrage per formaat van € 30,-- excl. BTW

De prijs per 1.000 steken is € 1,-- excl. BTW, met een minimum van 6.000 steken per borduring (bij 1 borduring). Bij meerdere stuks passen we een staffelkorting toe.

 

Voorbeeld van een geborduurd logo
Voorbeeld van een geborduurd logo

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte! U kunt nu ook gelijk uw logo meesturen in het contactformulier.

 

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.