Vanaf 1 stuks mogelijk

Goede kwaliteit en betaalbaar

 

Borduurstudio Deventer levert al vanaf 1 stuks, maar kan ook grote opdrachten aan.

Het aantal maakt niet uit, de kwaliteit en service blijven hetzelfde. Dus ook voor kleine zelfstandigen/zzp-ers is het mogelijk om met bedrijfskleding te lopen.

Dat geldt ook voor het leveren van kleding en textiel. Dankzij goede contacten met onze leveranciers kunnen we u scherpe prijzen aanbieden.

 Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Kraampakket met beer, handdoek en rammelaar
Kraampakket met beer, handdoek, tuttel en rammelaar

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!