Vanaf 1 stuks mogelijk

Goede kwaliteit en betaalbaar

 

Borduurstudio Deventer levert al vanaf 1 stuks, maar kan ook grote opdrachten aan.

Het aantal maakt niet uit, de kwaliteit en service blijven hetzelfde. Dus ook voor kleine zelfstandigen/zzp-ers is het mogelijk om met bedrijfskleding te lopen.

Dat geldt ook voor het leveren van kleding en textiel. Dankzij goede contacten met onze leveranciers kunnen we u scherpe prijzen aanbieden.

 Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Kraampakket met beer, handdoek en rammelaar
Kraampakket met beer, handdoek, tuttel en rammelaar

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.