Clubs en verenigingen

Ook voor het logo of de naam van uw sponsor

Uw vereniging kan extra opvallen door een mooie borduring van uw logo op bijvoorbeeld uw jas, shirt of tas. Ook sponsoren kunnen zich op deze manier op een professionele manier laten zien. Goede redenen om te kiezen voor een borduring door Borduurstudio Deventer.

 

Logo op uw clubtenue

Wij kunnen veel van uw kleding en textiel borduren met uw logo, tekst of embleem. Ook als u op zoek bent naar nieuwe kleding kunnen wij u helpen.

Mogelijkheden genoeg, daarom komen wij graag naar u toe om dit te bespreken. Hierbij komen verschillende aspecten naar voren, zoals de kleding zelf, waar de borduring komt en de kleuren.

Alle borduringen die u op de kleding wil, worden omgezet omgezet naar afzonderlijke borduurkaarten. Hiervoor vragen wij u de grafische bestanden aan te leveren. Om een optimale kaart te kunnen maken, moet dit een scherpe afbeelding zijn.

Met al deze informatie maken wij een passende offerte, zodat uw vereniging straks nog beter voor de dag kan komen. Als u op de offerte in gaat, zullen wij eerst een proefborduring maken en die aan u voorleggen. In overleg kunnen er nog aanpassingen doorgevoerd worden.

 

Polo's voor een bowlingteam
Polo's voor een bowlingteam

Stuur ons een bericht via Facebook

Laatste nieuws

Een nieuwe leverancier

Na veel zoeken zijn we dan eindelijk geslaagd! We hebben een nieuwe leverancier voor de borduurmaterialen die nodig zijn voor een zo strak mogelijk resultaat.

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het testen van de Gunold producten en inmiddels zo enthousiast dat we besloten hebben om hiervoor te gaan. De voorraad is inmiddels op orde gebracht en wat we nog niet hebben kunnen we snel in huis hebben, dankzij Eisenkolb.

Waarom Gunold?

  • Zeer goede kwaliteit en ook constant.
  • Het is een ruim assortiment, zodat we bij elke stof een passende achtergrond stof hebben en goed afwerkingsmateriaal. 
  • Tijdens het testen bleek het een feest om met dit materiaal te werken. Het werk soepel, eenvoudig en het resultaat is prima.

Waarom Eisenkolb?

  • Snelle levering
  • Veel kennis van de producten
  • Goede ondersteuning bij het zoeken naar de juiste materialen voor de juiste stof.

Wat veranderd er voor u als klant?

U krijgt een borduring die een nog betere kwaliteit heeft en mooier is. Zonder dat we de prijzen verhogen.