Clubs en verenigingen

Ook voor het logo of de naam van uw sponsor

Uw vereniging kan extra opvallen door een mooie borduring van uw logo op bijvoorbeeld uw jas, shirt of tas. Ook sponsoren kunnen zich op deze manier op een professionele manier laten zien. Goede redenen om te kiezen voor een borduring door Borduurstudio Deventer.

 

Logo op uw clubtenue

Wij kunnen veel van uw kleding en textiel borduren met uw logo, tekst of embleem. Ook als u op zoek bent naar nieuwe kleding kunnen wij u helpen.

Mogelijkheden genoeg, daarom komen wij graag naar u toe om dit te bespreken. Hierbij komen verschillende aspecten naar voren, zoals de kleding zelf, waar de borduring komt en de kleuren.

Alle borduringen die u op de kleding wil, worden omgezet omgezet naar afzonderlijke borduurkaarten. Hiervoor vragen wij u de grafische bestanden aan te leveren. Om een optimale kaart te kunnen maken, moet dit een scherpe afbeelding zijn.

Met al deze informatie maken wij een passende offerte, zodat uw vereniging straks nog beter voor de dag kan komen. Als u op de offerte in gaat, zullen wij eerst een proefborduring maken en die aan u voorleggen. In overleg kunnen er nog aanpassingen doorgevoerd worden.

 

Polo's voor een bowlingteam
Polo's voor een bowlingteam

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.