Clubs en verenigingen

Ook voor het logo of de naam van uw sponsor

Uw vereniging kan extra opvallen door een mooie borduring van uw logo op bijvoorbeeld uw jas, shirt of tas. Ook sponsoren kunnen zich op deze manier op een professionele manier laten zien. Goede redenen om te kiezen voor een borduring door Borduurstudio Deventer.

 

Logo op uw clubtenue

Wij kunnen veel van uw kleding en textiel borduren met uw logo, tekst of embleem. Ook als u op zoek bent naar nieuwe kleding kunnen wij u helpen.

Mogelijkheden genoeg, daarom komen wij graag naar u toe om dit te bespreken. Hierbij komen verschillende aspecten naar voren, zoals de kleding zelf, waar de borduring komt en de kleuren.

Alle borduringen die u op de kleding wil, worden omgezet omgezet naar afzonderlijke borduurkaarten. Hiervoor vragen wij u de grafische bestanden aan te leveren. Om een optimale kaart te kunnen maken, moet dit een scherpe afbeelding zijn.

Met al deze informatie maken wij een passende offerte, zodat uw vereniging straks nog beter voor de dag kan komen. Als u op de offerte in gaat, zullen wij eerst een proefborduring maken en die aan u voorleggen. In overleg kunnen er nog aanpassingen doorgevoerd worden.

 

Polo's voor een bowlingteam
Polo's voor een bowlingteam

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!