Zakelijk

U bent ondernemer

Een kwalitatieve borduring op uw bedrijfskleding of bedrijfstextiel is een visitekaartje. De uitstraling van uw bedrijf wordt zo nog professioneler.

Borduurstudio Deventer kan verschillende merken kleding en textiel leveren en voorzien van uw logo, tekst of embleem. Een kleine greep van de mogelijkheden: polo's, blouses, jassen en sloven, maar ook servetten of handdoeken.

Vanaf 1 stuks borduren wij, dus ook ideaal voor zzp-er en kleine bedrijven !

Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek bekijken we het soort kleding, de plaats en de grootte van de borduring. Zodra uw bedrijf het grafische bestand heeft aangeleverd, gaan we dit omzetten naar een borduurkaart. Het bestand wat uw bedrijf aanlevert is hierbij van groot belang, het moet een scherpe afbeelding zijn. Dit om het optimale resultaat te behalen.

Daarna maken wij aan de hand van het gesprek en het door u geleverde bestand een passende en concurrerende offerte. De prijs wordt mede bepaald door de gekozen kleding en het aantal steken van de borduurkaart.

Als u op de offerte in gaat, zullen wij eerst een proefborduring maken en die aan u voorleggen. Eventuele aanpassingen zijn dan nog mogelijk.

Wij staan 100% achter ons product en dat laten we graag terugzien in de kwaliteit en de service. 

Koffer met borduring
Koffer met borduring

Stuur ons een bericht via Facebook

Laatste nieuws

Een nieuwe leverancier

Na veel zoeken zijn we dan eindelijk geslaagd! We hebben een nieuwe leverancier voor de borduurmaterialen die nodig zijn voor een zo strak mogelijk resultaat.

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het testen van de Gunold producten en inmiddels zo enthousiast dat we besloten hebben om hiervoor te gaan. De voorraad is inmiddels op orde gebracht en wat we nog niet hebben kunnen we snel in huis hebben, dankzij Eisenkolb.

Waarom Gunold?

  • Zeer goede kwaliteit en ook constant.
  • Het is een ruim assortiment, zodat we bij elke stof een passende achtergrond stof hebben en goed afwerkingsmateriaal. 
  • Tijdens het testen bleek het een feest om met dit materiaal te werken. Het werk soepel, eenvoudig en het resultaat is prima.

Waarom Eisenkolb?

  • Snelle levering
  • Veel kennis van de producten
  • Goede ondersteuning bij het zoeken naar de juiste materialen voor de juiste stof.

Wat veranderd er voor u als klant?

U krijgt een borduring die een nog betere kwaliteit heeft en mooier is. Zonder dat we de prijzen verhogen.