Zakelijk

U bent ondernemer

Een kwalitatieve borduring op uw bedrijfskleding of bedrijfstextiel is een visitekaartje. De uitstraling van uw bedrijf wordt zo nog professioneler.

Borduurstudio Deventer kan verschillende merken kleding en textiel leveren en voorzien van uw logo, tekst of embleem. Een kleine greep van de mogelijkheden: polo's, blouses, jassen en sloven, maar ook servetten of handdoeken.

Vanaf 1 stuks borduren wij, dus ook ideaal voor zzp-er en kleine bedrijven !

Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek bekijken we het soort kleding, de plaats en de grootte van de borduring. Zodra uw bedrijf het grafische bestand heeft aangeleverd, gaan we dit omzetten naar een borduurkaart. Het bestand wat uw bedrijf aanlevert is hierbij van groot belang, het moet een scherpe afbeelding zijn. Dit om het optimale resultaat te behalen.

Daarna maken wij aan de hand van het gesprek en het door u geleverde bestand een passende en concurrerende offerte. De prijs wordt mede bepaald door de gekozen kleding en het aantal steken van de borduurkaart.

Als u op de offerte in gaat, zullen wij eerst een proefborduring maken en die aan u voorleggen. Eventuele aanpassingen zijn dan nog mogelijk.

Wij staan 100% achter ons product en dat laten we graag terugzien in de kwaliteit en de service. 

Koffer met borduring
Koffer met borduring

Laatste nieuws

Borduurgaren:  Alle kleuren van de regenboog!

Borduurstudio Deventer werkt met Isacord garen van AMANN en heeft ruim 390 kleuren op voorraad. Door dit uitgebreide pallet aan kleuren, kunnen we uw logo in uw huisstijlkleur borduren. Ook voor u als  particulier zit er altijd een passende kleur tussen.

Voor het wassen van textiel volgt u gewoon het wasvoorschrift van het desbetreffende artikel. Het garen kan namelijk heel veel hebben: het mag op 95 graden gewassen worden, mag in de droger en strijken mag tot 150 graden. Professionele reiniging en gebruik van wat bleek is geen probleem.

 

Het borduurgaren is sterk en heeft een lichte glans. Doordat het garen van hoge kwaliteit is, blijft de borduring lang mooi. We horen van onze klanten dat de kleding versleten is, maar de borduring er nog prima uitziet. En dat hebben we natuurlijk graag.

Het aantal kleuren in een logo heeft geen invloed op de prijs. Het maakt namelijk niet heel veel verschil of we 1 of 5 klosjes garen inrijgen en programmeren. Ook kan de kleurstelling per keer wisselen om te zorgen dat het goed uitkomt.

Neem gerust contact op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.