Zakelijk

U bent ondernemer

Een kwalitatieve borduring op uw bedrijfskleding of bedrijfstextiel is een visitekaartje. De uitstraling van uw bedrijf wordt zo nog professioneler.

Borduurstudio Deventer kan verschillende merken kleding en textiel leveren en voorzien van uw logo, tekst of embleem. Een kleine greep van de mogelijkheden: polo's, blouses, jassen en sloven, maar ook servetten of handdoeken.

Vanaf 1 stuks borduren wij, dus ook ideaal voor zzp-er en kleine bedrijven !

Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek bekijken we het soort kleding, de plaats en de grootte van de borduring. Zodra uw bedrijf het grafische bestand heeft aangeleverd, gaan we dit omzetten naar een borduurkaart. Het bestand wat uw bedrijf aanlevert is hierbij van groot belang, het moet een scherpe afbeelding zijn. Dit om het optimale resultaat te behalen.

Daarna maken wij aan de hand van het gesprek en het door u geleverde bestand een passende en concurrerende offerte. De prijs wordt mede bepaald door de gekozen kleding en het aantal steken van de borduurkaart.

Als u op de offerte in gaat, zullen wij eerst een proefborduring maken en die aan u voorleggen. Eventuele aanpassingen zijn dan nog mogelijk.

Wij staan 100% achter ons product en dat laten we graag terugzien in de kwaliteit en de service. 

Koffer met borduring
Koffer met borduring

Laatste nieuws

Hoe gaat dat, borduren?


Als eerste maken we op de computer een zogenaamde borduurkaart, dit is een bestand waarin vastgelegd wordt hoe en in welke volgorde de steken geborduurd moeten worden. Er zijn verschillende soorten steken en steekhoeken toepassen en de lengte van de steek aanpassen. Al dit soort dingen worden opgeslagen in dat bestand.

Dan gaan we het middelpunt aftekenen waar de borduring op de stof moet komen en kiezen we de juiste steunstof. De stof wordt dan ingespannen in een ring, zodat het oppervlakte glad en opgespannen is. De ring moet natuurlijk wel de juiste grootte hebben voor de borduring.

Nu zijn we klaar om te gaan borduren. Op de machine laden we het bestand in en programmeren de kleuren. Daarna klikken we de ring vast en lijnen we de naald uit op de aftekening. Na de laatste controle starten we de borduurmachine.

De machine borduurt zelfstandig, maar natuurlijk blijven we in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Als het klaar is, halen we het uit de ring en werken de achterkant af.

Wat mogen wij voor u borduren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!